Termeni si conditii

1. Introducere

Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul Asociatiei Pro ACT Suport www.proactsuport.ro.
Utilizarea site-ului si accesul la informatiile  oferite prin intermediul lui inseamna, implicit, acceptarea termenilor si conditiilor statuate in aceasta sectiune.

2. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Accesul si utilizarea paginii www.proactsuport.ro  sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.
Informatiile prezente pe www.proactsuport.ro sunt de interes general și sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina.

Nu sunt permise:

  • stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
  • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, conform legilor in vigoare.

3. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

Asociatia Pro ACT Suport isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Asociatia Pro ACT Suport  poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

4. Protectie

Prin accesarea acestui site sunteti de acord sa protejati  Asociatia Pro ACT Suport, partenerii si angajatii sai, de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul site-ului, sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii conditiilor de utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

5. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Asociatiei PRO ACT Suport. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Asociatia Pro ACT Suport.
Continutul   www.proactsuport.ro   nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor Asoctiatiei Pro ACT Suport.

6. NeAngajarea raspunderii

Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:

  • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Asociatia Pro ACT Suport  se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
  • Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.

Asociatia Pro ACT Suport  ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea Asociatiei Pro ACT Suport.

Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara.

Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia.

7. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

De fiecare data cand vizitati www.proactsuport.ro, colectam automat urmatoarele date:

  • datele tehnice (adresa IP utilizata pentru conexiunea dumneavoastra la internet, precum si informatii de conectare, care pot fi tipul si versiunea de browser, fus orar, tipuri si versiuni ale extensiilor de browser, sistemul/platforma de operare, tipul si marca dispozitivului mobil) aceste date putand fi colectate si prelucrate in numele nostru prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti;
  • date despre vizita dumneavoastra, de exemplu: date URL complete, secventa de clicuri catre, prin si de la website-urile noastre (inclusiv data si ora), informatiile pe care le-ati vizualizat sau cautat (inclusiv articolele si categoriile de top citite/accesate, timpul de raspuns al paginilor, erorile de descarcare, durata vizitelor pe pagini, timpul mediu petrecut intr-o aplicatie si numarul de vizualizari din astfel de aplicatii, numarul mediu de articole vizualizate pe website-urile noastre, informatii privind interactiunea cu paginile, metodele folosite pentru a naviga pe pagina, datele despre comportament;

Nu colectam si nu prelucram date cu caracter personal sensibile.

Nu transmitem tertilor baze de date continand informatii referitoare la datele personale (reale sau fictive) ale utilizatorilor.