Tudor, Tudor, Tudorel!

Daca doriți un exemplu de optimism, șarm, carismă, vă invităm să-l cunoașteți pe Tudor.

Prietenos din fire, foarte comunicativ, muncitor și  sociabil, Tudor ascunde multe temeri firești pentru un adult care și-a petrecut o bună parte din viață după gratiile instituțiilor și departe de bunătatea sufletului.

Puterea fizică și forța interioară au făcut pact să nu-l părăsească pe Tudor nicicum și îi stau alături în momentele în care acesta dă semne de ezitare. Impachetăm totul într-un zâmbet mare și multă veselie, adăugăm puțin nonconformism și completăm versurile care-l compun pe Tudor cu o privire fixă și ageră, având o replică mereu la îndemână pentru orice i s-ar spune.  Deși suntem în preajma lui de ceva vreme, Tudor este încă oscilant în dorințele sale, presupunem că mai are nevoie de timp să vindece rănile mai vechi: respins de mai multe ori de mamă, într-un mod parcă prea brutal și nefiresc.

În toamna anului 2015 a mers la Parlamentul European, unde a fost invitat să vorbească despre ce înseamnă să locuiești ca oricine altcineva în comunitate, chiar dacă ești considerat a fi o persoană vulnerabilă și cât de benefică este atitudinea pozitivă pe care trebuie să o ai față de semeni. De la Tudor învățăm asta în fiecare zi, dar mai mult, învățăm cum să ”captivezi” prin prezență și zâmbet persoana cu care stai de vorbă.

Noi credem că optimismul și carisma sunt daruri pe care Tudor le face lumii din preaplinul său.