Aurel si familia

Povestea lui Aurel începe odată cu multitudinea de transferuri de la o instituție publică la alta, până când familia nu a mai putut ține pasul și i-a pierdut urma. Astfel că, după 17 ani, Aurel, noul locatar al Casei Mihail, vorbește echipei despre mamă, soră și dorul lui apăsător de familie, suficient pentru asistentul social să încerce o reconectare cu aceasta…vis împlinit, pe 20 septembrie 2014, chiar de ziua sa de naștere, Aurel primește drept cadou o vizită surpriză nu numai din partea mamei ci și a sorei și nepoțeilor săi.
Chiar dacă viața a făcut ca pentu Aurel drumul să fie uneori anevoios, acesta dă mereu dovadă de răbdare și înțelegere, parcă aceptându-și soarta în tăcere. Muncitor și vesel, deși poate obosit, el dăruiește în fiecare zi zâmbete și voie bună celor cu care interacționeză.
De aici povestea este simplă, Aurel merge în vizită ori de câte ori i se face dor de brațele deschise ale mamei și are speranța că în curând povestea va avea un final fericit, acela de a rămâne pentru totdeauna cu ai săi.