Implica-te

Redirectionare 2% Si 3.5% din impozitul pe venit

FORMULAR 200 pentru redirectionarea a 2%  din impozitul realizat din in mod individual sau intr-o forma de asociere, venituri in bani si/sau in natura din Romania

Pentru a deschide si completa formularul 200 aveti nevoie de Adobe Acrobat Reader DC, pe care il puteti descarca de aici.

FORMULAR 230 pentru redirectionarea a 3,5%  din impozitul realizat din salarii si din pensii

Cei 2 % si 3,5% din impozitul pe venit, pe care tu alegi sa ii directionezi Asociatiei Pro ACT Suport nu sunt o sponsorizare sau donatie privata. Prin aceste campanii poti darui fara sa te coste nimic.
In cazul in care alegi sa nu redirectionezi aceste procente, banii vor fi redistribuiti de Stat.

Pas 1

Descarci si completezi Formularul 230 sau Formularul 200

Pas 2

Trimiti formularul la Administratia Financiara de care aparţii: acest formular se depune direct sau prin posta cu scrisoare recomandata. Pentru adresa administratiei fiscale din orasul tau, te rugam sa vizitezi  site-ul ANAF

SPONSORIZARE

Contractul de sponsorizare

Extras din codul fiscal Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p) “Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: este în limita a 5 la mie din cifra de afaceri si nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. Contractul de sponsorizare se inregistreaza in contabilitate si se scade din impozitul pe profit / venit, datorat statului in trimestrul aferent.

Pas 1

Descarci si completezi Contractul de sponsorizare

Pas 2

Il trimiti pe adresa office@proactsuport.ro , iar noi il returnam semnat si stampilat in 2 exemplare.